ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Şehit Mehmet Taş İlkokulu

May

Her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen resim, şiir ve şarkı yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuz bahçesinde gerçekleştirilen törende coşku ile kutladık.

Programin hazırlanmasında emeği geçen tüm ögretmenlerimize, öğrencilerimize ve katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuz 4. Sınıf öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 71 kişilik bir grup Eskişehir Çocuk Trafik Eğitim Parkını ziyaret ettiler.

May

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında otizmin eksiklik değil farklılık olduğuna dikkat çektik. Bu yıl #otizmekırmızıışıkyak sloganıyla Anasınıfı B şubesi çocuklarımızla kırmızı giyindik, kırmızı balonlar uçurduk. Anasınıfı B şubesi öğrencilerine, velilerine ve öğretmenimiz Güngör Şenkül'e duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederiz. ♥️♥️♥️

May

Adın Fidanlarla Yaşasın Öğretmenim sloganıyla başlattığımız ; okulumuzda görev yaparken genç yaşta aramızdan ayrılan öğretmenimiz Esra Özkan Turan adına hatıra ormanı oluşturacağımız projemizin sonuna geldik. Yeni Akçayır Mahallesi'nde Orman Bölge Müdürlüğü'nün ve MÜSİAD Eskişehir'in destekleriyle Hatıra Ormanı fidan dikimini gerçekleştirdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Hediye İleri ve sınıfı öğrencileri ile Afet ve Acil Durum Yönetim Müdürlüğüne yaptığımız ziyaretimizde, bir afet durumunda neler yapmamız gerektiğini öğrendik. Sonrasında afet anında kullanılan araçları, acil durum depolarını gezdik. İlgilerinden dolayı Eskişehir AFAD çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz 3/A ve 3/C sınıfları ile okulumuza adını veren Şehit Mehmet Taş ' ın da kabrinin bulunduğu Hava Şehitliğini ziyaret ettik. Şehitlerimiz için dua ettik. Başta okulumuza adını veren Şehit Mehmet Taş olmak üzere şehitlikte bulunan şehitlerimize ve bu vatan için can veren tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Rahmetle ve minnetle anıyoruz. Mekanları cennet olsun

May

ÇEDES projesi kapsamında okulumuzda yurt içinden ve yurt dışından Eskişehir'e yüksek öğrenim için gelen üniversite öğrencilerine iftar yemeği verildi. Programımız İftar yemeğinin ardından Karagöz ve Hacivat gösterisi sonrasında sona erdi. Bu güzel organizasyonda emeği geçen başta Proje Koordinatörü Hasan Yüce öğretmenimiz olmak üzere, Şifa Yüce ve Ayşe Ülgi öğretmenlerimize, kıymetli velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlu Olsun

Bu toprakları vatan yapmak için can veren tüm şehitlerimizi ve canını ortaya koyan gazilerimizi minnetle ve rahmetle yad ediyoruz. Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı münasebetiyle okulumuz 3. Sınıf öğrencileri tarafından program düzenlendi. Programın sonunda İstiklal Marşı'nın 10 Kıtasını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere belge ve hediyeleri takdim edildi. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

Bakanlığımızın projesi olan 'Dilimizin Zenginlikleri' kapsamında        'Sözlük Özgürlüktür' sloganıyla uygulamaya devam ettiğimiz etkinliklerimiz bu hafta okulumuzda Eğitimci-Yazar Sn. Tuğba YÖRÜ ACAY' ı okulumuzda ağırladık.

'Yaz ve Gökkuşağı Tanışma Macerası' adlı kendi yazmış olduğu kitabı Anasınıfı D şubesi öğrencilerine okuyup etkinlikler yapan Tuğba Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

May

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında  yazar buluşmamızda Canan Ersel hocamızı okulumuzda misafir ettik . Kendisi ilk kitabı Sevgi Kelebeklerini öğrencilerimize okudu. Keyifli ve verimli bir söyleşi gerçekleştirdik. Öğretmenlerimize ve yazarımız Canan Ersel'e teşekkür ediyoruz.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Okulumuzu Ayşe ÜLGİ'nin temsil ettiği A Drop of Water Means a Full Life  isimli eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Okulumuzu Cansu GÜNBATAR ERTÜRK'ün temsil ettiği Learn and Design With Web 2.0 isimli eTwinning projesi Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

May

Filistin'e yardım amaçlı düzenlediğimiz kermeste 62.000 lira toplanmış olup; 30.000 lirası İHH ya teslim edilmiş, 32.000 lirası ise Yeryüzü Doktorları hesabına yatırılmıştır. Bizlere destek veren velilerimize ve mahalle halkımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Allah herkesin hayrını kabul etsin