ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Şehit Mehmet Taş İlkokulu

Kapsamında Aralık Ayı faaliyeti olan

EN İYİ CÜMLE /AFİŞ yarışmasını şartnameye uygun olarak gerçekleştirdi.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ MEVLANA HAFTASI NEDENİYLE MEVLANA CELALEDDİN RUMİ'Yİ ANMA PROGRAMI DÜZENLEDİLER. ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENİMİZ AYŞE ÜLGİ'YE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Okulumuz 4. sınıf öğrencilerine il sağlık müdürlüğü diyetistenleri tarafından sağlıklı beslenme, fiziksel aktivitenin önemi konusunda eğitim verildi.

Ara

3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜNDE OKULUMUZDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER, DRAMALAR YAPILARAK ÖĞRENCİLERİMİZİN ENGELLİ BİREYLERLE EMPATİ KURMASI SAĞLANDI.

Ara

Okulumuz öğretmenleriyle öğretmenler günü yemeğinde bir araya geldik. Bu güzel organizasyon için teşekkür eder, öğretmenler gününüzü kutlarız.

Ara

Kıyamet kopsa bile, o zaman elinizde bir fidan bulunuyorsa ve onu dikmek için de bir engel yoksa derhal o fidanı dikin! (Hz. Muhammed sav)

Çedes projesi kapsamında genç yaşta aramızdan ayrılan öğretmenimiz Esra Özkan Turan adına bir hatıra ormanı oluşturmak istiyoruz. Fidan bağışı yapmak isteyenler okulumuzdaki fidan kumbaramıza veya sorumlu öğretmenlerimize ulaşabilirler . 1 fidan bedeli 35 TL dir. Gereğinden fazla para toplanırsa Çedes projesi fonuna aktarılacaktır.

Şehit Mehmet Taş İlkokulu

Okul Müdürü Ayşegül Akdemir

Müdür Yardımcısı Taner Alp

Sorumlu öğretmenler:

Ayşe Ülgi

Elif Türker Çorapsız

Şifa Yüce

Hasan Yüce

Nadide Çeltik

Fatma Uysal

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Okulumuzu Cansu GÜNBATAR ERTÜRK'ün temsil ettiği Learn and Design With Web 2.0 isimli eTwinning projesi kalite etiketi ile ödüllendirildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Okulumuzu Ayşe ÜLGİ'nin temsil ettiği A Drop of Water Means a Full Life  isimli eTwinning projesi kalite etiketi ile ödüllendirildi. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü  VEFATININ 85. YIL DÖNÜMÜNDE SAYGIYLA VE MİNNETLE ANIYORUZ.

Kas

Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin hazırladığı Cumhuriyet Bayramı panoları ve çalışmaları sergilendi. Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyet 100 Yaşında konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutladık. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve şükranla anıyoruz Bu güzel programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ediyoruz

Nice yüz yıllara Cumhuriyet

Kas

Okulumuz 3. ve 4. sınıf öğrencileri Fen Bilimleri dersi kapsamında Orman Fidanlığı içerisinde kurulmuş ilk yapay Kayaç Park'ı ziyaret ettiler.

Yer kabuğunun yapısından olan kayaçları yerinde görüp inceleme fırsatı tanıdığı için Orman Bölge Müdürlüğü'ne teşekkür ederiz.

Kas

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuzda kahvaltı etkinliği düzenlendi. Kahvaltı programının hazırlanmasında emeği geçen proje sorumlusu öğretmenimiz Hasan Yüce başta olmak üzere, katılım sağlayan öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İlköğretim Haftası kutlama programının hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Aramıza katılan 1. Sınıf ve Ana sınıfı öğrencilerimize okulumuza hoşgeldiniz diyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini diliyoruz.